Kroner, broer og implantater

Kroner, broer og implantater

Kroner og broer

Er en tand meget ødelagt af udboringer og caries, kan løsningen være en krone. Det er en støbt hætte af guld eller porcelæn, der sættes ud over tanden. En krone er meget stærk, og giver tanden dens optimale funktion tilbage. Den fungerer som de andre tænder i munden, og skal rengøres som disse.


En bro sidder på flere tænder, og  erstatter en  tand. Princippet er det samme som ved en krone - der er bare flere tænder involveret.

En bro anbefales  hvor der mangler en tand, og hvor nabotænderne i forvejen er meget behandlede.


Det tager flere besøg at få lavet en krone eller en bro, og de er derfor også dyrere end plastfyldninger. Priserne kan variere efter hvor stor tanden er, hvor lang broen er og  hvordan  tænderne skal forberedes.

Startprisen ligger på ca. 4000 kr. for en krone og ca. 12000 kr. for en bro.


En facade er en støbt skal, der sidder på forsiden af tanden. Denne løsning bruges til fortænder, der ikke er så ødelagte, at krone er nødvendig.

Denne pris oplyses af tandlægen.

Krone

Implantater

Et tandimplantat kan erstatte en enkelt tand, flere tænder i samme område eller en hel tandbue.


Implantatet er lavet af titanium og bliver indsat i kæben ved en operation under lokalbedøvelse. Efter en ophelingsperiode bliver den synlige keramiktand skruet på.


Vi samarbejder med dygtige kirurger og teknikere for at sikre dig et velfungerende og flot implantat.


Implantater foretrækkes frem for kroner og broer, hvis nabotænderne ikke i forvejen er behandlede.  Det er også muligt at lave implantater i stedet for en aftagelig protese.


Prisen på et tandimplantat varierer i forhold til kirurgi- og teknikpris, men ligger ca. på 16000-20000 kr.

Bjæverskov Tandlægecenter

Tlf. 56 87 04 74

Skovbovej 29 - 4632 Bjæverskov